Тери Хачър била изгонена от популярното приложение за запознанства Hinge, защото

...
Тери Хачър била изгонена от популярното приложение за запознанства Hinge, защото
Коментари Харесай

Изгониха отчаяната съпруга Тери Хачър от приложение за запознанства

Тери Хачър била изгонена от известното приложение за запознанства Hinge, тъй като профилът ѝ бил счетен за подправен.

Актрисата направи занимателното разобличаване по време на присъединяване в " Getting Grilled " с Къртис Стоун, след като беше запитана за запознанствата си.

Teri Hatcher Was Kicked Off Dating App After Profile Was Deemed Fake: 'They Thought I Was Pretending'
— People (@people)
" Опитах всички приложения за запознанства и пробвах най-новия Hinge " , сподели тя на водещия Къртис Стоун, до момента в който споделяше, че " не се среща с никого " .

" И тогава те ме изгониха “ , продължи актрисата.

" Какво искаш да кажеш, че те изгониха? ", попита Стоун.

„ Е, те си помислиха, че се преструвам на Тери Хачър “ , изясни актрисата.

„ Те се извиниха и тогава аз си споделих: „ Преодолях го “ . Определено завърших с приложенията за запознанства и усещам, че в случай че има някакъв метод да отида някъде и да се срещна с някого, това би трябвало да е, само че почтено казано, щастлива съм. Имам в действителност пълностоен живот, в действителност претрупан живот. Имам положителни другари. Аз, знаете ли, всичко е наред. Нямам потребност от мъж. Имам котка. "

'I'm definitely done with the dating apps': Teri Hatcher gets candid about the time she got kicked off of Hinge because the app thought her profile was fake.
— Entertainment Weekly (@EW)
Докато празнуваше 59-ия си рожден ден през декември, актрисата от „ Отчаяни съпруги “ заяви, че ще последва „ доста страхотния съвет “ на Джейн Фонда относно преднамерения живот.

Хачър си даде обещанието, като показа клип на Фонда, в който приказва за това, което е претърпяла, по време на присъединяване в подкаста " Absolutely Not ".

„ На 59 разбрах, че с цел да знам къде желая да съм през оставалите 30 години и по какъв начин желая да свърша, би трябвало да схвана къде съм била “, сподели Фонда тогава.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР